Terug

Steevast zet in op zorgvuldige groei met Albert van Ommen

Steevast transformeert en ontwikkelt vastgoed. Op basis van onze jarenlange ervaring in het veld bedenken we oplossingen waarin kwaliteit, duurzaamheid, leefbaarheid en betaalbaarheid centraal staan. Denkkracht, andere inzichten en onverwachte resultaten maken ons steevast de juiste keuze.

f5b8aa6966a903d9cd39e106059e0eba

Steevast timmert hard aan de weg met bijzondere transformatieprojecten die vooral maatschappelijk impact maken. Met focus op het herbestemmen van vastgoed op (particuliere) ouderenzorg, draagt Steevast steeds vaker bij aan het vernieuwen of verbeteren van de leefbaarheid in kleine (dorps)kernen. Oprichter Hendrik Bakker is daarom klaar voor de volgende stap: op grotere schaal in Nederland het verschil maken met zorgvuldig herontwikkeld vastgoed.

Om op grotere schaal blijvend impact te maken, is een kapitaalkrachtige partner met kennis van zaken en een passend netwerk van groot belang. De samenwerking met onder andere Albert van Ommen komt niet uit de lucht vallen; beide ondernemers werken al jaren samen. Als CEO van Euro-Rijn Group en beheerder van meer dan 700.000 m2 logistiek vastgoed, is Albert de ideale persoon om te participeren in Steevast.

Hendrik Bakker is van origine bouwkundige, maar combineerde zijn werk met zijn onderneming BakkerCarCleaning. De focus lag op het hoogste segment, waarbij accuraatheid, kwaliteit en service een grote rol spelen: de klant stond altijd centraal. Vanuit dit netwerk is hij een aantal jaar geleden gestart met eigen vastgoedontwikkeling. Kenmerkend was de herontwikkeling van een oud gemeentehuis tot een woon-zorgcomplex met 23 appartementen en hoogwaardig restaurant. Het project was een zorgenkindje van de lokale gemeente, maar door de juiste visie, aanpak en focus had het eindresultaat een grote, positieve impact op de gehele leefomgeving.

“Door met Albert samen te werken halen we expertise, kapitaal en snelheid in huis,” vertelt Hendrik. Albert beaamt dit: “Snel rekenen en schakelen is key in deze markt. Het kan zijn dat een dorp of een stadswijk met een project in zijn maag zit. Dan is het juist gaaf dat jij de mensen in die leefomgeving snel iets moois kan bieden.”

Aankomende jaren richt Steevast zich op het herbestemmen van vastgoed ten behoeve van de ouderendoelgroep in Nederland. “Nederland vergrijst enorm,” zegt Hendrik, “en daar kunnen we nu op inspelen, maar wel met de gedachte hoe je het vastgoed over 20-30 jaar kunt hergebruiken.” Er wordt continu gezocht naar bijzondere combinaties van gebruikers of complexe objecten, om zo opvallende transformaties te realiseren en daarmee een waardevolle bijdrage te leveren in deze vastgoedmarkt.

Zorgvuldige bouwplannen?
Neem contact met ons op